Service book

Special Online Service Book Applikation för fordonsreparation

Att hålla koll på bilens underhåll och reparationer kan vara utmanande. Men nu har vi en app som kan hjälpa dig att spåra alla dina underhållsregister och hantera dina reparationer! Med vår Special Online Service Book applikation kan du spåra alla dina underhållsregister och reparationer på en plats. Du kan få tillgång till applikationen genom att betala en årlig avgift på 499 kronor.

Här är några av funktionerna i vår app:

  • Håll koll på alla dina underhållsregister och reparationer på ett ställe.
  • Visa dina tidigare underhållsregister och följ din bils underhållshistorik.
  • Håll koll på dina kommande underhåll och reparationer.
  • Planera och hantera dina serviceavtal enkelt.
  • Appen påminner dig om regelbundet underhåll och reparationer som behövs för att förlänga livslängden på ditt fordon och säkra din säkerhet.

Vår app har en användarvänlig gränssnitt som gör det enkelt att hantera underhåll och reparationer på ditt fordon. Åtkomst till appen kan endast erhållas av dig eller andra auktoriserade personer på enheter där appen är installerad, så du behöver inte oroa dig för integritetsfrågor.

Genom att betala en årlig avgift på 499 kronor kan du börja använda vår app. Denna avgift ger dig tillgång till alla funktioner i appen och täcker även kostnader för framtida uppdateringar och underhåll.

Special Online Service Book applikationen är en idealisk lösning för att hantera underhåll och reparationer på ditt fordon. Om du vill ha en enkel och säker metod för att hantera underhåll och reparationer på ditt fordon, köp vår app och upplev bekvämligheten av att spåra ditt fordon underhåll direkt från din smartphone!


Vänliga hälsningar,

[Företagsnamn]

 
 
 
 
 
10% Rabatt vid reperation 199:- inkl moms
Bil kontroll 299:- inkl moms
Felsökning av din bil vid bildiagnostik 399:- inkl moms
 
 

499:- per år inkl moms